Vadstena Konstrunda 2018

Premiär. Både för mig och för mannen, Rurik. Vi medverkar under Vadstena Konstrunda. en mysig helg då all konst är inom promenadavstånd. Vi är 4 personer som intar stadsmuseet och gör en make-over. Jag och Rurik delar på ovanvåningen. Rummet med 1500-tals historik försvinner bort i våra färger.

Ganga och Rurik, på Vadstena Stadsmuseum

Ganga och Rurik, på Vadstena Stadsmuseum

Vädret var med oss liksom orken. Att solen skiner gör mycket för allas trevnad. alla var verkligen så pigga, och ute på torget satt massor med folk och åt ute. Ett förnöjsamt sorl, hördes ända in till oss. Allt var bara roligt, med en superintresserad avslappnad publik.

mina småttingar, gnällspik och andra förunderligheter.

mina småttingar, gnällspik och andra förunderligheter.

Det kändes verkligen som det var en ny publik, och många kom långt ifrån. Men viktigast. Intresset. Tack alla ni som kom. Tack att ni betraktade med både intresse och respekt.

“Forest Spirit” och andra mindre bilder, Vadstena Stadsmuseum, konstrundan

“Forest Spirit” och andra mindre bilder, Vadstena Stadsmuseum, konstrundan

Kan jag beskriva den makalösa känslan, när en upptäcker att någon betraktar, en bild, som jag gjort och bara är absorberad! Gåshud. Att kunna beröra någon, med en bild. Vilken nåd.

Även om konstrundan nu är slut, så finns det möjlighet att se samlings utställningen. Den finns på Rödtornet, fram till den 6 oktober. och eftersom den här lilla bloggen är mitt lilla presentations-fönster, så vill jag ju visa MIN bild. “JordeMor”. Och den har en RÖD PRICK. såld.