KULTURPRIS TILL MIG!

Kulturpris till Ganga Roslin Bladh, 2018, Löfs minnesfond

Kulturpris till Ganga Roslin Bladh, 2018, Löfs minnesfond

Stolt och glad så jag nästan spricker!! Jag har fått kulturpris; för konstnärlig och förtjänstfull verksamhet, som där står.
Högtidlig utdelning i Riddarsalen Ödeshög.

Kulturpristagare 2018

Kulturpristagare 2018

En bokskrivande knyppelexpert, en rockartist, Operasångerska, Naturfilmare och två Bildartister -jag är en av dom!! Tjugofemtusen kronor, som antagligen blir nedgrävda i lera (!) Vi är på gång med att planera ett hus för vår keramikugn, så pengarna är verkligen en gåva.

musikeleverna fråb Kulturskolan spelar, Ödeshög

musikeleverna fråb Kulturskolan spelar, Ödeshög

Musikeleverna från Kulturskolan spelar sitt bästa och vi, Pristagare får hålla tal. Jag blev presenterad som konstnär, bildlärare och keramiker. Lite överdift. Bildläraryrket tillhör det förflutna och keramiker vill jag nog inte kalla mig. Jag är konstnär och gillar även lera.
Konstnärslivet är ensamt och ofta står en där, och gör sitt bästa, för att tro på det man gör. Så oändligt stort och tacksamt, att få uppskattning, bli sedd -o få pengar!
Jag tackar, och tar nya friska tag i penslar och dukar!