Tre på en gång

Just nu, i början på September, syns min konst på tre platser i Sverige. Vår, min och Ruriks utställning i Vadstena på Sancta Birgittas klostermuseum öppnar den 8.e september, en plexiglas bild finns med på den Jurybedömda utställningen på Södertäljes konsthall och sist men verkligen inte minst på tolv våningar visar jag och Rurik konst i Helsingborg, på GreenHaus, Oceanen.

GreenHaus, i Helsingborg ligger ute i det nya bygget i Oceanhamnen. Två trapphus med sammanlagt tolv våningar har vi hängt vår konst i. En arbetsplats utställning kan man säga. Vi är så nöjda. Vill du se den, så är det bara att kliva på. Utställningen finns kvar september månad ut.

Södertälje konsthall visar samlingsutställningen med medlemar ut Svenska konstnärsförbundet fram till och med 9 september.

Sancta Birgittas Klostermuseum öppnar på fredag och kommer därefter att ha öppet alla helger i September. Den utställningen slutar den 8 oktober. Ja, om du är sugen på att roadtrippa, så har du din chans!

I Helsingborg hänger bla den stora tavlan 100x100cm “Klart Vatten” För övrigt har jag försökt tänka som så, att det ska vara variation. Det är en utställning som ska locka de som jobbar i huset att använda trapporna, helt enkelt.

På konsthallen i Södertälje visar jag en av mina plexiglasbilder, som jag haft till visning i vår trädgård innan. Nu med djup brunröd tygbakgrund. Den hänger med distanser för att komma ut från väggen -för att skapa mer djup och spänning.

På Klostermuseet i Vadstena har vi fått härligt fria tyglar att skapa vår utställning. Det blir Vattnets poesi, Djurens storhet och en hyllning till att vara sig själv. Utställningen startar på fredag den 8 september kl 11 -20. Själva Vernissagen startar dock kl 17 :)