I rätt sammanhang. Inspirations-helg med pussy-art

Vaginas som bordsdekoration. Varför inte?

Vaginas som bordsdekoration. Varför inte?

Kreativ, lekfull projekt-tid med Anira Möller, Levaverkstan, Mellbystrand. Mina vaginas är med på resan.
och varför inte dekorera bordet med de mindre vaginorna i keramik! ( hm de liknar närmast marsipan i sammanhanget). Det var en god middag i alla fall.

Nya bilder i dansrummet, för kvällen.

Nya bilder i dansrummet, för kvällen.

Nu hamnade de verkligen i rätt sammanhang, alla bilderna. Frigörande dans med Power på väggarna .
Sånt mottagande av bilderna fick! -Massor med pepp, inspiration, klokskap och insikter. Jag är helt uppfylld. Tack alla som var där!! Spännande att uppleva hur ett rums energi verkligen ändras beroende på bilder på väggarna. Väldigt påtagligt. Jag lovar, det blev härligt vild dans med riktigt UR-kraft. Jag ser det gång på gång, bara att få SE bilder med fittor som är fria och sig själva, skapar glädje och skratt.

Projekt-dag.Rummet fullt av vaginor -nu för vi konceptet till en ny nivå, tänker vi

Projekt-dag.Rummet fullt av vaginor -nu för vi konceptet till en ny nivå, tänker vi

Vilken insikt, att jag har målat och skapat över 70 vaginor nu 😂  Även om jag har även andra motiv på min repertoar, så har jag nog inte målat den sista Vaginan än. Det är liksom det heligt Feminina som vill komma fram och TA PLATS.

IMG_2048.jpg

“Eller Hur” en bild som verkligen tar plats och till och med hotar med sin kroppshållning, vaginatänder och skoningslösa blick, hitta sin placering i bästa sammanhanget… över TVn! Vi skrattar och tycker det är perfekt. Anira säger, citat:
”hon bara hänger där och liksom riktar sin stora glupska yoni ner mot TVn och bara är redo att käka upp kuken på vem som helst som inte hedrar henne och förstår att hon är the Creation och något att vörda och älska ta hand om! Så hon är där och verkligen riktar sin mun-glupska-jättevulva ner mot Tvn liksom fucking käkar upp all media som inte hedrar henne!
Yes! Aho!“

IMG_2047.jpg