vi förbereder inför Konst Runt Omberg

Inramning

Inramning

Det är många detaljer, små och stora som jag pysslar med inför konstrundan. Bilder fram och ramar på! Jag gillar färg. Färg är liv!

Försöker göra en sak i taget och här får du lite bilder med inspiration. Kom och se mig, Rurik Bladh och Rita Roslin på SAGA kulturhus, nu under KristiHimmelsfärds helgen. Men Här i denna blogg, breder jag ut mig, helt oförskämt och visar mest mina egna förberedelser.

IMG_8797.jpg
IMG_9237.jpg

Ett Healingrum för Vaginan och den feminina Kraften. Rosa drömmar. Blodet Kraft-Mod och utsatthet och Guardian Vaginas är i kommande.

IMG_9262.jpg
GUARDIAN VAGINAS in progress by Ganga.jpg

De närmsta dagarna kommer vi alla att sammanföra vår konst till en skön upplevelse. Välkommen

IMG_9251.jpg
IMG_9131.jpg
IMG_9227.jpg